Over ons

De meeste Nederlandse bedrijven vragen duizenden euro's om uw website goed in de zoekresultaten van google te krijgen. Wij niet. Van Holstein SEO werkt al jaren samen met internationale partners waardoor de kosten laag blijven. U ziet de resultaten al binnen 1 maand. U zit nergens aan vast. U kunt 1 maand proberen bij ons. Bevald het niet? Dan zit u nergens aan vast en krijgt u uw geld terug als u geen resultaten ziet.

Onze missie

Wij zullen er alles aan doen om met uw zoekwoorden op mummer 1 in google te komen. Dit kunnen wij niet direct garanderen. Dit is afhankelijk van de concurrentie van uw bedrijf en de opbouw van uw website. Als u contact met ons opneemt kunnen wij vertellen hoe veel kans u maakt. Stel dat het lastig is om op één te komen, kunnen wij bijvoorbeeld wel garanderen dat u op de eerste pagina komt!

Ons Plan

Voor u met ons zaken doet zullen wij uitgebeid met u praten wat uw wensen zijn. Op basis hier van maken wij een plan. Bent u het eens gaan wij aan de slag. Wij zullen wekelijks raport uit brengen van wat we gedaan hebben via een exel bestand.

Onze visie

Wij staan open voor elke uitdaging, heeft u een grote of kleine organisatie, doordat wij samen werken met verschillende partners uit binnen en buiteland zijn wij er zeker van dat wij iedereen kunnen helpen de beste zoekresultaten te krijgen!

Werkwijze en Services

Wilt u met ons in zee gaan, zullen wij eerst een gesprek met u aan gaan. Dit kan persoonlijk, whatsapp of via zoom of een andere applicatie. Wij bespreken uw wensen. Wij werken altijd legaal. Er zijn bedrijven die SEO aanbieden die duizenden 'backlinks' aanmaken. Dit is zeker effectief en u zult ook snel gevonden worden. Probleem is, als dit bekend word bij organisaties als google wordt u permanent verwijderd uit elk zoeksysteem. Daarnaast bestaat ons team ook uit website specialisten die kennis hebben van Wordpress, Joomla en andere applicaties. Ook zijn onze programmeurs bekend met java, PHP, HTML en CSS, hierdoor kunnen wij ook eventuele fouten in uw website code oplossen voor beter resultaat.


Services

SMO Social media optimalisatie, als digitale marketingstrategie kan optimalisatie van sociale media worden gebruikt om het bewustzijn van nieuwe producten en diensten te vergroten, contact te leggen met klanten en potentieel schadelijk nieuws te voorkomen.
PPC Pay-per-click, een model van internetmarketing waarbij adverteerders een vergoeding betalen telkens wanneer op een van hun advertenties wordt geklikt. In wezen is het een manier om bezoeken aan uw site te kopen, in plaats van te proberen die bezoeken op een organische manier te "verdienen".
Content Marketing Wij kunnen er voor zorgen dat bijvoorbeeld u sneller uw producten en/of services verkoopt!
Ecommerce SEO Zoekmachine optimalisatie voor uw webshop op Google, bing ect
Local SEO Zoekmachine optimalisatie voor uw website op Google, bing ect
Video marketing services Wij zorgen er voor dat uw video goed bekeken wordt.

Onze skills

Als er iets aan uw site veranderd moet worden om de zoekresultaten te optimaliseren kunt u dat ook door ons laten doen.

HTML 100%
CSS 90%
JavaScript 75%
Photoshop 55%

Wij zorgen er voor dat u binnen notime goed gevonden wordt op Google of eventueel op Facebook. Hier onder kunt u een aantal statestieken vinden van ons.

Contact Ons

Neem vrijblijvend contact met ons op, ons contact formulier werkt nog niet, mail vinceholstein@gmail.com of bel/app 06 870 78 609

Uw bericht is verzonden!